HIFU

Лице и тяло

Чрез фокусираният ултразвук колагеновите и еластинови влакна, съединяващи мускулния слой с повърхността на кожата, се свиват и скъсяват и така се повдига SMAS слоят. HIFU предизивиква загряване на различните нива до 60-70° без да уврежда повърхността на кожата. Така термокоагулацията предизвиква уплътняване на разтегнатите колагенови влакна и осигурява лифтинг на всички слоеве на меката тъкан по лицето. Заедно с това се стимулира образуването на нови колагенови влакна. Цялата тази взаймодействаща система предизвиква изключителен стягащ и повдигащ ефект, който се разгръща оптимално от 3 до 6 месеца след процедурата.

Почистване на лице

Hydra beauty

Аква Пилинг представлява много различна процедура от просто почистване на лицето. Това е комбинация от 9 процедури в 1. Процедура, която си заслужава да пробвате, заради изключителните ползи да съчетаете почистване на лицето с пилинг и подмладяващи терапии в една необикновенна комбинация.

1. Първата стъпка е Водна пилинг система – комбинацията от вакуум и специално разработени серуми и коктейли, които навлизат в дълбочина.

2. Диамантеното микродермабразио – отстраняване на най-горния слой от мъртви клетки.

3. LED терапия – излъчване на светлина с определена дължина на вълната от видимия спектър, която задравява и освежава кожата.

4.Био лифтинг за тъмни кръгове и торбички под очите, финни бръчици в околоочната зона, отпусната кожа на клепачите.

5.Ултразвук – Подобрява микроциркулацията. Успешно успокоява „червеното лице“ и розацея.

6. Кислородна мезотерапия – Насища кожата до най-дълбоките слоеве с чист кислород.

7. Дарсонвал – антибактериално действие, което се дължи на образуването на озон. Ограничава мастната секреция и предотвратява инфекцията на кожата.

8. Ултразвукова Шпатула – дълбок и ефикасен почистващ ефект на порите.

9. Лимфен дренаж, който изчиства всички отпадъчни токсини

Лице и тяло

VENUS FREEZE

АНТИЦЕЛУЛИТНИ ПРОЦЕДУРИ VENUS FREEZE

Всички искаме да изглеждаме добре и поглеждайки се в огледалото да бъдем щастливи от това, което виждаме. Това може да бъде постигнато с най-новите постижения в естетичната медицина на компанията Venus Concept и техния единствен апарат Venus Freeze™, сертифициран от FDA/САЩ, който комбинира модерни технологии, като мултиполярна радиочестота и пулсиращо магнитно поле.
Характеристики на апарата Venus Freeze™ за неинвазивно подобряване на контура на тялото, намаляване на тлъстините и премахване на целулита

Радиочестотата
има енергийно термален ефект върху адипоцитите, като разрушава клетката за постоянно, или възпрепятства клетъчната функция – разрушаване на липидната двуслойна мембрана, водейки до апоптоза или смърт на клетката. Предимството на тази технология е дългосрочната промяна на контура на тялото и намаляване на целулита
Мултиполярната радиочестота на Venus Freeze™ е уникална технология, която позволява концентрирано мрежово плътно проникване на електро-магнитния импулс до 3,5 см в дълбочина на третираната зона. Тоест подкожието, целулита и мастните натрупвания равномерно и синергично се обработват.
Генерацията на електромагнитно течение предизвиква силен резонанс на водните молекули в тялото и по този начин причинява локализирана хиперемия (загравяне). Засилва се многократно кръвообращението и лимфопотока в зоната. Ускорява се метаболизма, увеличава се изразходването на енергия от запасите в мастната клетка. Чрез температурен датчик се измерва непрекъснато достигнатата температура в третирания участък.

Контролирано вътрешно електрическо поле има термален стимул към повърхностната мастна тъкан, за да подобри нормалния липолизен метаболизъм. Предизвиква се термално увреждане на подкожните мастни тъкани, като същевременно се щадят тъканите над и под тях. Това довежда до необратимо увреждане и с течение на времето до некроза на мастната клетка.
Пулсиращите магнитни полета са иновация в технологията на радиочестотните процедури. Те стимулират процеса ангиогенеза – производство на нови кръвоносни съдове. Изградената мрежа захранва клетките с повече хранителни вещества и кислород. Това засилва регенерацията на самите клетки. Оксидацията в зоната е основния враг на целулита, като позволява трайност на постигнатите резултати и подобряване релефа на кожата. Потокът на кръв в третираната зона се подобрява, а това спомага всички витамини, минерали и кислород да достигат по-лесно до клетките.

КОИ ЗОНИ МОГАТ ДА БЪДАТ ТРЕТИРАНИ?

Областите за третиране на целулит обхващат: врата (под брадичката), ръцете, бедрата, прасците, задните (седалищни) части, хълбоците и корема. Повечето пациенти виждат видими и значителни резултати още по време на самите сесии.

ОСОБЕНОСТИ НА ПРОЦЕДУРАТА

За достигане на най-добър резултат са необходими 6-8 процедури. Продължителността на поцедурата зависи от големината на обработваемата зона, но обикновено е около 20-30 минути

Medik8 терапии

Revitalizing Eye Ritual – ексклузивна подмладяваща терапия за околоочен контур – 50 лв.

Platinum Facial – подмладяваща терапия за всеки тип кожа – 90 лв.

Deep Hydration facial – интензивна хидратираща и възстановяваща терапия за всеки тип кожа – 80 лв.

Clarity Facial – дълбокопочистваща терапия за лице с противовъзпалително и антибактериално действие. Намалява размера на порите – 70 лв.

Calming Facial – терапия за чувствителна и склонна към зачервяване кожа. – 80 лв

Glowing facial – терапия против нежелана пигментация, за блестяща кожа и изравнен тен. – 80 лв.

Pore Refining Facial – дълбокопочистваща терапия за кожа с широки пори. – 80 лв.

Resurfacing Facial – терапия за блестяща кожа и равномерен тен. Подходяща за уморена кожа с липса на блясък. – 60 лв.