За кого е подходяща терапията?

Терапията  HYDRA LIFT  е подходяща за всички видове кожа, особено за суха и дехидратирана кожа на лицето, дори и при бременни . Кислородът е жизненоважен за Вашата кожа. Чистият кислород ускорява клетъчния метаболизъм, прониква в епидермиса и стимулира образуването на нови клетки. Какво можем да направим за своята кожа, ако живеем в големия град и сме подложени на отрицателното въздействие на всички фактори, действащи едновременно в обкръжаващата ни среда?  Как да предотвратим следите оставени върху нашето лице от редица вредни навици или постоянно съпътстващия ни стрес на ежедневието?

 

 

Отговор на тези въпроси дават съвременните козметични технологии. За да накараме кожата си отново да изглежда здрава, е необходимо редовно да бъде доставян кислород в нейните по-дълбоки слоеве. Това е напълно възможно, благодарение на кислородните апарати. Впръскването на кислород в кожата подобрява клетъчното дишане, което се отразява благоприятно върху обменните процеси и върху неутрализирането действието на свободните радикали. Заедно с чистия кислород, в дълбочина се доставят редица активни съставки, като хиалуронова киселина, витамини, пептиди и микроелементи. Обогатените с кислород клетки лесно поемат тези съставки. По този начин те започват да се делят и обновяват по-активно.

 

Ефектът от една кислородна терапия е моментален – свежа и гладка кожа, изравнен тен и блясък на лицето. Провеждането на терапевтичен курс от няколко процедури, гарантира трайно подобряване на еластичността и тургора на кожата. Тя възприема по-лесно последващи други терапии или козметични продукти. Така кожата е максимално подхранена, хидратирана  и възстановена. 

 

 Кислородната терапия е подходяща за всеки тип кожа, няма противопоказания и е изключително подходяща за поддържане ефекта от други козметични процедури, както и на естетични процедури, като мезотерапии, химичен пилинг или поставени филъри и ботокс. Не по-маловажен е и фактът, че кислородът благоприятства антибактериалната защита на кожата, което прави кислородната терапия много подходяща за подсилване резултатите от терапиите за лечение на акне.