Що е то ламиниране на мигли?

Ламинирането на мигли е технология, която ги извива трайно чрез използването на специални силиконови подложки. Съставките, които се използват по време на процедурата са напълно естествени – кератин и витамини, които допълнително подхранват косъма и го правят обемен. Първата процедура обещава до 30% повече обем. За дамите, които не желаят да си поставят мигли по друг метод, това си остават вашите естествени мигли, без да бъде добавяно нещо към тях.

Колко е трайността на ефекта?

Дамите, подложили се на подобна процедура, могат да се радват на извити и обемни мигли от 3 седмици до 2 месеца. Всичко зависи от структурата и дължината на косъма.

Какво друго трябва да знаем за процедурата?

Безболезнена е и трае около час. Към нея се добавя и боядисване на миглите в графитено черно с безвредна къна, което допълнително оптически ги прави по-обемни. Всяка дама може да се подложи на ламиниране независимо колко са й големи, дълги или извити миглите, но не забравяйте, че резултатът зависи и от Вашите естествени мигли.

Ако изберете този метод, може да използвате спирала за мигли, да миете спокойно лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, да спортувате.Единственото изискване е първите 24 часа след процедурата миглите да не се мокрят.