С какво се различават миглите "Руски обем"?

Обемните мигли или по-точно “Руски обем” , (наричани още “Мега обем”) са най-гъстите мигли в сравнение с другите техники за миглопластика. При този метод върху всяка естествена мигла се поставя ръчно направено ветрило което има 5-10 и повече косъмчета,които се събират в едно общо дъно. Все пак няма как да се направят невъзможни неща и ефекта зависи също и от Вашите естествени мигли. При всички случаи ще се радвате на красиви , по-плътни и черни мигли,без да губите ценно време сутрин докато нансяте спирала. Подарете си време 🙂

Поддръжка

При всички видове мигли е нужна поддръжка на около20-25 дни, (най-подходящо е на 3 седмици).

При поддръжка на мигли се почистват и отстраняват вече израстналите мигли и на тяхно място се поставят нови!

След първоначално поставяне или поддръжка, миглите не трябва да се мокрят 24 часа!

След това е задължително да се измиват внимателно с вода и измивна пяна,която не съдържа мазнина! Така миглите Ви ще бъдат чисти,здрави и красиви. Когато ги миете само с вода,Вие НЕ измивате естесвената мазнина на Вашите мигли,която образува косъма.Ако не полагате нормални грижи за миглите си и не измивате очите си , рискувате да причините на очите си възпаление,конюктивит или запушване на каналите (мястото от където Вашите мигли дишат)!

Причини за по-бързо опадане на екстеншъните може да бъде прекомерно омазняване на кожата,парна баня,влага,сауна,басейни,сълзи (сълзене на очите),ползване на мазни продукти,често гримиране и дегримиране.

Спирала НЕ се поставя,миглите създават ефект на спирала!