За кого е подходяща процедурата?

Много дами идват при нас и когато им препоръчаме обемни мигли, те си представят големи и грозно стоящи изкуствени мигли, наплашени от това което срещат често навън. Обемните мигли могат да бъдат изключително нежни и красиви, без изобщо да се разбере, че има поставени екстеншъни. При нормалния обем се постявят 3-4-5 много финни косъмчета (дебели колкото нашите естествени мигли) направени собственоръчно на ветрило с общо дъно.Гъстотата,дължината и извивката избирате Вие,ние Ви консултираме професионално какво бихме препоръчали.Спестете времето сутрин в което нанасяте спирала и си подарете време!

Процедурата

При всички видове мигли е нужна поддръжка на около20-25 дни, (най-подходящо е на 3 седмици).

При поддръжка на мигли се почистват и отстраняват вече израстналите мигли и на тяхно място се поставят нови!

След първоначално поставяне или поддръжка, миглите не трябва да се мокрят 24 часа!

След това е задължително да се измиват внимателно с вода и измивна пяна,която не съдържа мазнина! Така миглите Ви ще бъдат чисти,здрави и красиви. Когато ги миете само с вода,Вие НЕ измивате естесвената мазнина на Вашите мигли,която образува косъма.Ако не полагате нормални грижи за миглите си и не измивате очите си, рискувате да причините на очите си възпаление,конюктивит или запушване на каналите (мястото от където Вашите мигли дишат)!

Причини за по-бързо опадане на екстеншъните може да бъде прекомерно омазняване на кожата,парна баня,влага,сауна,басейни,сълзи (сълзене на очите),ползване на мазни продукти,често гримиране и дегримиране.

Спирала НЕ се поставя,миглите създават ефект на спирала!