Терапията е подходяща при:

Принцип на действие:

видимо изразени бръчки в зоната над горната устна

  • бръчки под очите и “пачи крак”
  • разширени пори и белези от акне

 

Процедура с Dermapen се извършва посредством “писалка”, чийто накрайник е снабден с десетки нано игли. При контакт с кожата, иглите причиняват микроскопични повърхностни наранявания на епидермиса и дермата и по този начин стимулират естествения механизъм на кожата да регенерира. По време на процедурата се използват стерилни разтвори за  мезотерапия които засилват ефекта на механичното стимулиране. Образувалите се микроканали позволяват на веществата да проникнат по-бързо в дълбоките слоеве на кожата.

Иглите са изключително щадящи кожата и не причиняват силна болка.

Резултати:

-видимо намалява фините линии и бръчките

– минимилизира големината на порите и видимостта на белезите

– бързи резултати, без дълъг възстановителен период.

Възстановяване на кожата с микронидлинг терапия:

Цялостното подобряване на вида на кожата без хирургична намеса. Микронидлинг терапията е минимално инванзивен начин за премахване на несъвършенствата от лицето, като намалява появилите се фини линии и бръчки, чрез задействане на регенеративните процеси в кожата и стимулиране на колагенообразуването.

Микронидлинг дарява кожата със свежест, блясък и подмладяване.Сред ползите от микронидлинг терапията е възможността да заличим несъвършенства, като белези от акне и разширени пори.Микронидлинг е носител на награди за най-добрата терапия за кожата