За чиста блестяща кожа

 

Мечтата на всички – да се събудим  красиви и сияйни.

Ако се чувствате така, сякаш сте изгубили младежкия си блясък или просто сте много заети и лишени от почивка като всички нас, то сигурно си мислите, че тази мечта никога няма да се сбъдне.

 

С напредването на възрастта клетъчният цикъл се забавя, което води до натрупване на мъртви клетки, в резултат на което се появява тъмен и неравен тен. Кожата притежава здравословен блясък, когато е  гладка и почистена. 

 

Добре почистената и поддържана кожа означава лична грижа. Тя е символ на здраве и красота . Замърсеният въздух в големите градове, стресът, нервното напрежение и нездравословният начин на живот могат да увредят състоянието на епидермиса и да предизвикат омазняване, акне и появата на комедони. За защита и подобрявяне на цялостния вид на кожата е необходима професионална компетентна грижа, съобразена с индивидуалните нужди и конкретни проблеми.

 

Поддържането на чисти пори на лицето е от изключително значение в грижите за здрава и красива кожа!

 

Почистването на лицето, чрез отстраняване натрупаните замърсявания, регулира себумната секреция, подобрява състоянието на порите и текстурата на кожата.

Порите осигуряват естествено омазняване на кожата чрез използване. Ежедневно абсорбират бактерии, замърсявания, прах, грим и всичко, което попада върху лицето от околната среда.

 

В комбинация с пот и себум се образуват патогени, които запушват порите (оставяйки всички вредни вещества вътре), разширяват размера си и осигуряват благоприятни условия за развитие на микроорганизми, които водят до появата на комедони, възпаления и по-сериозни кожни проблеми.

Поддържането на чисти пори на лицето е от изключително значение в грижите за здрава и красива кожа.

 

Продължителност на процедурата около 1.30-2 часа