Здравейте!

Казвам се Десислава Ефтимова.

За тези от вас, с които все още не сме се срещали, ще разкажа кратко моята история.

След като родих първото си дете реших, че искам да работя за себе си. В началото започнах с грим и поставяне на мигли в салон, където си наех място . Разбира се, нямах нито един клиент, но лека-полека  нещата започнаха да се случват в тази посока. Работех  упорито всеки ден без почивка по 12 часа.

След няколко месеца  вече си имах  натоварен график и редовни клиенти.

Преместих се в друг салон, където си наех по-голямо място, защото вече беше необходимо.

През цялото време исках да уча още и още нови неща и бях изключително мотивирана. Главната ми цел никога не е била единствено финансова! 

Исках да бъда щастлива,знаеща, можеща и да правя това,което обичам. Знаех,че само така  клиентите ще ми имат доверие. 

С времето, тази връзка между нас се изгради.  Тези,  които вече с години продължават да идват при мен, знаят, че не бих им предложила услуга,която не е добра.

Винаги съм първата ,която изпробва всичко върху себе си, за да съм наясно какво предлагам и какъв би бил резултата. Не спирам да се развивам, да ходя на надграждащи обучения и семинари. Знам и вярвам ,че винаги има какво ново да се научи. Това е основно правило за всеки професионалист. А в моя случай, професията е и призвание.

 Разбира се,сам човек е за никъде. Във времето успях да изградя екип от професионалисти, на които всеки взискателен човек, може спокойно да се довери.

Имах мечта.  Исках да имам  своето място, където клиента да получи всички услуги, без да се налага да губи излишно време между различни салони,в различни точки на града.

Моята мечта е вече факт и тя се нарича Beauty Boutique ! Очакваме Ви мотивирани и знаещи, че няма да си тръгнете разочаровани !

Най-доброто предстои.

С обич, Деси.