Какво е Ендролер?

Методът на Ендоролер терапия е единствен и уникален по рода си.  Чрез компресивната микровибрация, иновативният апарат гарантира изключителна ефикасност. Той представлява нова ера в третирането и лечението на целулит, мускулни крампи, спортни травми и др.

В цилиндричен накрайник са разположени 55 въртящи се силиконови сфери, благодарение на тях терапията с Ендоролер премахва болката, осъществява лимфен дренаж, стимулира кръвообръщението, има моделиращ и тонизиращ ефект. 

 

Ендоролер е иновативен и ефективен метод за корекция на фигурата и овала на лицето, който няма аналог. Безболезнена процедура, която дава видим резултат още само след първата процедура. Подобрява циркулацията на кръвта и премахва “портокаловата кожа”. Подчертава овала на лицето, лифтира скулите и контурира проблемни зони само с помощта на лимфен дренаж и въртящи се сферички.

Комбинацията от натиск и микровибрации тонизират мускулите, редуцират наличието на болка, стимулират производството на колаген и еластин в кожата, което забавя образуването на фини линии и бръчки.

 

Комбинирането на терапията с Ендоролер с пречистването на организма, правилното хранене и добрата двигателна активност, са гаранция за успех и добро здраве!

Премахва болката в гърба и краката, стимулира кръвообращението и има подчертано тонизиращ ефект! Благодарение на стимулиращото мускулно действие, апаратът заздравява основните мускулни групи и подобрява усвояването на кислород и хранителни вещества. Изключително добре действа върху изхвърлянето на задържаната вода в организма, както и на токсините!